amina hjälpcenter

Vad betyder LED-lamporna på amina S?

⚪️ Steady White - Standby / Ingen bil är ansluten

⚪️ Blinkande vit - Ström ej inställd / Aktuellt hjul är i position 0 / Trådlösa inställningar har återställts

🟢 Grön - Bil ansluten / Bil ansluten men ingen ström levereras / Väntar på schema

🔵 Blå - laddar / ström levereras

🟣 Lila - Uppdatering / Laddaren uppdaterar sin firmware

🟠 Orange - EV-fel / Koppla ur laddaren och försök ansluta igen. Om felet kvarstår, kontakta din installatör.

🟠 Blinkande orange - RDC-DD-läckage / Anslut fordonet och försök igen. Försök med ett annat fordon. Om felet kvarstår, kontakta din installatör.

🔴 Fast rött - Allmänt fel / Laddaren har upptäckt ett fel. Koppla ur och försök ansluta igen. Om felet kvarstår, kontakta din installatör.

🔴 Blinkande röd - Reläfel / Ett eller flera reläer kan ha ett fel. Detta är ett kritiskt fel som innebär att produkten måste bytas ut. Ingen får röra den förrän strömmen är avstängd. Kontakta oss gärna.

🔴⚪️🔴 Blinkande rött-vitt-rött - Invalid wiring / Felaktig kabeldragning av matningsspänning har upptäckts.