Hvilke smarthusleverandører støtter amina?

amina S er allerede integrert med Eva smart home. Siden amina bruker Zigbee-protokollen, kan den potensielt samarbeide med alle smarthusleverandører som bruker denne protokollen. Vi er for tiden i dialog med mange av de største aktørene i markedet, og vi forventer at flere partnerskap vil dukke opp.

Når det gjelder lastbalansering, håndteres dette av vår svenske partner Enegic. Denne tjenesten er for øyeblikket tilgjengelig i Finland og Sverige.