amina help center

Mitä amina S:n LED-valot tarkoittavat?

⚪️ Tasaisesti valkoinen - Valmiustila / autoa ei ole kytketty.

⚪️ Vilkkuva valkoinen - Virta ei ole asetettu / Nykyinen pyörä on asennossa 0 / Langattomat asetukset on nollattu.

🟢 Vihreä - Auto kytketty / Auto kytketty, mutta virtaa ei ole toimitettu / Odottaa aikataulua.

🔵 Sininen - Lataus / Virta syötetty.

🟣 Violetti - Päivitys / Laturi päivittää laiteohjelmistoaan.

🟠 Tasaisesti oranssi - EV Error / Irrota laturi ja yritä kytkeä uudelleen. Jos virhe jatkuu, ota yhteys asentajaan.

🟠 Vilkkuva oranssi - RDC-DD-vuoto / Kytke ajoneuvo ja yritä uudelleen. Kokeile toista ajoneuvoa. Jos virhe jatkuu, ota yhteys asentajaan.

🔴 Tasaisesti punainen - Yleinen virhe / Laturi on havainnut virheen. Irrota pistoke ja yritä kytkeä uudelleen. Jos virhe jatkuu, ota yhteys asentajaan.

🔴 Vilkkuva punainen - Relevirhe / Yhdessä tai useammassa releessä voi olla virhe. Tämä on kriittinen virhe, joka tarkoittaa, että tuote on vaihdettava. Kukaan ei saa koskea siihen ennen kuin virta on katkaistu. Ota meihin yhteyttä.

🔴⚪️🔴 Vilkkuva punainen-valko-punainen - Virheellinen johdotus / Virheellinen syöttövirran johdotus havaittu.

Tarvitsetko lisää apua?

Kysy eri kysymysamina help center
Valitse toinen tuote
amina chargingSitemap
aminaAboutContactSmart charging