amina hjælpecenter

Hvorfor har jeg brug for en elbiloplader?

En elbiloplader kan håndtere en meget højere belastning over længere tid end en stikkontakt. Den har også ekstra sikkerhedsfunktioner, som gør opladningen mere sikker.

I 2022 forbød den norske elektrotekniske komité (NEK)* at installere en stikkontakt til brug for bilopladning. Årsagen er enkel: brandsikkerhed. Det norske nationale forbud mod at installere et standardstik som ladepunkt gælder kun for nye installationer. Det er stadig lovligt at oplade din elbil ved hjælp af en dedikeret stikkontakt, der er blevet installeret før 01.06.2022, forudsat at den er i overensstemmelse med NEK 400, den norske elektrotekniske komités installationsstandard.

Har du brug for mere hjælp?

Stil et andet spørgsmålamina hjælpecenter
Vælg et andet produkt