amina hjælpecenter

Sådan gør du: Installer amina S

⚠️ Advarsel
Dette produkt må kun installeres og serviceres af elektrikere.

Vigtige oplysninger:

EVSE-tester:

• Vi anbefaler stærkt, at du kontrollerer installationen med en EVSE-tester.

Stabilt hvidt LED-lys efter installation:

• Sørg for, at alle håndtag er trykket ned, indtil du hører et klik.

• Kontrollér, at pilotsignalledningen (helt til venstre) ikke er bøjet.

LED-lys:
Nogle gange kan et konstant hvidt lys se orange ud.

• Brug en EVSE-tester til at udløse forskellige tilstande for at se den sande orange farve.

• Hvis de forskellige tilstande er korrekte, er installationen i orden. Du kan validere med en bil, hvis du ønsker det.

Justering af ampere:

• For at foretage justeringen af ampere skal sikringen slukkes og tændes igen.

Har du brug for mere hjælp?

Stil et andet spørgsmålamina hjælpecenter
Vælg et andet produkt
amina chargingSitemap
aminaAboutContactSmart charging